In 2018 heb ik wederom de kans gekregen om samen met verschillende organisaties te werken aan het leren en ontwikkelen (met ICT). Ik heb gewerkt aan verschillende type opdrachten. Door deze verscheidenheid heb ik de kans gekregen me weer een stuk verder te ontwikkelen in de wereld van (online) leren en ontwikkelen.

Hieronder een beknopte opsomming van wat ik in 2018 heb mogen doen. Door op de links te klikken kun je enkele voorbeelden in mijn portfolio bekijken.

Hieronder alvast een voorproefje van één van de projecten.

Naast de mooie opdrachten, heb ik ook dit jaar weer gewerkt aan mijn professionele ontwikkeling als opleidingskundige door studiedagen, congressen en (netwerk)bijeenkomsten bij te wonen. Naast deze fysieke bijeenkomsten ben ik ook erg gehecht aan mijn RSS reader, Twitter en LinkedIn. Op deze manier blijf ik gemakkelijk op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Ik kijk al weer uit naar alle mooie opdrachten en leermomenten in 2019!