Samen naar ICT-rijk onderwijs ROC Nijmegen

Opdrachtgever

ROC Nijmegen

Oplossing

In een multidisciplinair team hebben we het professionaliseringsplan ‘Samen naar ICT-rijk onderwijs’ geschreven. De doelen en resultaten van het plan zie je hieronder.

Vraag

Advies en schrijven professionaliseringsplan ‘Samen naar ICT-rijk onderwijs’, ontwikkelen en uitvoeren trainingen / workshops / inspiratiesessies. Ontwikkelen ICT leer- en hulpmiddelen.

Resultaat

De aanleiding van het plan was een beginmeting ‘Leren en lesgeven met ICT’. De komende jaren zal er ook een tussen- en eindmeting plaatsvinden om te checken of de ICT-geletterdheid toegenomen is.

Ik heb een fijne samenwerking met jou (gehad) en kijk uit naar een nieuw jaar met goede samenwerking en succesvolle interventies. Dank voor je bijdrage en je energie!

Marc Jansen

Adviseur informatiemanagement en digicoach, ROC Nijmegen

Het voert te ver om hier precies toe te lichten wat we allemaal voor deze klant hebben uitgevoerd. Daarom hieronder alleen enkele afbeeldingen van (een presentatie over) het professionaliseringsplan. Wilt u ook met professionalisering en/of ICT-geletterdheid aan de slag? Neem dan contact op.