VIP Health & Nutrition – Veggie chef online – basics

Opdrachtgever

VIP Health and Nutrition

Oplossing

M.b.v. mijn projectaanpak en ontwerpmodel (ADDIE) hebben we de moderne blended (online) cursus ‘Veggie chef online – basics’ ontwikkeld.

Meer info? Kijk op de site van VIP

Vraag

Het aanschaffen / opzetten / inrichten van een online leeromgeving (LMS). Het vertalen van een (deel van een) bestaande opleiding naar een online blended opleiding en deze inrichten in de online leeromgeving.

Resultaat

Het project heeft geleid tot de implementatie van de online leeromgeving aNewSpring voor de volledige vegetarische koksopleiding van VIP (ondersteunend aan het leren in de klas/keuken) en een volledig nieuwe blended (online) cursus. Aangevuld met professionele video met een acteur. Hieronder kun je een trailer bekijken. Interesse in een demoDie kun je hier gratis bekijken.

Al 3 jaar liep ik met het idee mijn opleiding te laten ondersteunen door een online leeromgeving en ook een deel geheel online blended aan te bieden.
 
Bij het schrijven van de opzet, kwam ik er al snel achter dat ik veel kennis miste over de technische mogelijkheden en de manier waarop je klassikale lessen kan omzetten naar blended learning. In Joep vond ik de perfecte mede-ontwikkelaar. Joep is onderwijskundig goed onderlegd en heeft uitgebreide kennis van de mogelijkheden van ICT in het onderwijs, kan goed luisteren en brengt de wensen snel en helder in kaart.
 
Hij werkt precies en nauwkeurig en reageert snel en accuraat. Ook heeft hij een enorme flexibiliteit in het meedenken binnen de mogelijkheden van een kleinere privé onderwijsinstelling. Ons project is geheel binnen de tijdplanning uitgevoerd.
 
Het was fijn en goed om samen te werken. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n mooie, volle, rijke, leuke en interessante online blended opleiding zou kunnen maken. Dankzij de goede en heldere begeleiding van Joep!

Femke van den Heuvel

Eigenaar en docent, VIP Health & Nutrition

Klik hier om te openen en de video en demo te bekijken.