LMS & E-learning HAVI

Opdrachtgever

HAVI Logistics B.V.

Oplossing

We hebben onderstaande drie doelen gerealiseerd:

  • Doel 1: Onderzoeken en inrichten van het LMS (TalentLMS)
  • Doel 2: Het ontwikkelen van twee e-learning modules
  • Doel 3: Het implementeren van het LMS en de twee e-learning modules op de korte en de lange termijn 

Vraag

In het project hebben we gewerkt aan drie project hoofddoelen en twee e-learning modules. Benieuwd naar het resultaat? Neem contact op!

Resultaat

Zie voor de resultaten de slides hieronder. Dit zijn enkele schermafbeeldingen van het project, het LMS en de e-learning modules.

Joep, een groot compliment voor het neerzetten van het LMS en de e-learning modules samen met het projectteam. Graag wil ik je onderstaand bericht meedelen dat we zojuist met alle medewerkers van HAVI gedeeld hebben:

“Hoi allemaal, goed nieuws! Vandaag tijdens de [klant X] audit hebben we een score behaald van 98,81%, waar het minimum om te slagen 85% is. We kregen complimenten over de nieuwe e-learning modules en het LMS welke we hebben geïmplementeerd en de kennis die we hebben over de [klant X] audit guidelines. We zitten volgens de auditor bij de top 5% bedrijven waar hij ooit is geweest. Een groot compliment aan het team en iedereen die heeft bijgedragen. In de voorbereiding op de audit maar vooral elke dag in de service die we leveren aan [klant X].”

Michiel Degen

Operations Manager Logistics, HAVI

Joep is een zeer competente en capabele E-learning ontwikkelaar. Zijn professionaliteit maakt het erg prettig om te werken aan de ontwikkeling van nieuwe modules voor ons E-learning platform. Joep heeft voor HAVI 3 belangrijke E-Learnings ontwikkeld die de manier waarop we onze medewerkers continu opleiden, hebben verbeterd. Ik zou Joep van harte aanbevelen voor elk bedrijf dat wil overstappen op E-learning of zijn E-learning platform wil uitbreiden.

Johan van Heerden

QSHE Specialist, Logistics

Very nice we joined forces again and great to see how you continue developing yourself as professional! I am very satisfied with the end result and how you guided us through the process. All the best and we’ll meet again.

Marcel Zegers

HR-manager, HAVI Logistics B.V.