Van 2019 naar 2020
Happy new year! Laten we er samen een mooi en leerzaam jaar van maken! Online op dit platform en in fysiek contact (lekker blended dus).

Van de oude naar de nieuwe website
2020 wordt mijn achtste jaar als ondernemer. Ik ben trots op de mooie (nieuwe) opdrachten en uitdagingen die voor mij klaarstaan dit jaar. Ik vind het belangrijk om op alle vlakken in ontwikkeling te blijven, ook wat betreft mijn online aanwezigheid. Eind december heb ik daarom tijd vrij gemaakt om een volledig nieuwe website te ontwikkelen. Ik heb, met een beetje hulp van Matthias Joosse van Expert Webbouw, de website helemaal zelf kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Ik heb geprobeerd een inhoudelijke en visuele verbeterslag te maken die, mijns inziens, weer helemaal past bij hoe ik als zelfstandig opleidingskundige in de wereld van online leren en ontwikkelen aan het werk ben én wil zijn. De website is nu klaar en dat geeft een heel goed gevoel aan het begin van het nieuwe jaar. Het jaar kan toch ook eigenlijk niet beter beginnen?

Link: https://blearn.nl

Joep Nijland
info@blearn.nl
+31650820676

#elearning #opleidingskunde #zzp #blendedlearning #hrd #lend