Presentatie Consortium voor Innovatie

Opdrachtgever

MBO Utrecht

Oplossing

De titel van de presentatie was ‘Keuzedelen: any place, any time’ (voor meer info zie: https://www.cviweb2016.nl/12_320_Keuzedelen__any_place,_any_time.aspx). De opkomst was geweldig en de presentatie was door het actieve publiek interactief. Gaaf om te doen!

Vraag

Ik heb samen met @Astridschat een presentatie gegeven tijdens dé conferentie voor onderwijsvernieuwing en ICT ‘Nait Soez’n Moar Broez’n’ 2016 van het Consortium voor Innovatie in het Martiniplaza te Groningen.

Resultaat

Er zat ook een blogger in de zaal, JaapJan Vroom, die z’n bevindingen van onze presentatie op het blog van het CVI heeft beschreven: https://cviov2016.cviweblog.nl/2016/04/generieke-keuzedelen-any-place-any-time.html

Ik heb Joep leren kennen tijdens een opdracht bij MBO Utrecht (2015-2017), waar ik projectleider HKS (Herziene Kwalificatiestructuur) was en Joep projectleider Onderwijs en ICT (implementatie nieuwe ELO).
 
Met Joep is het prettig samenwerken. Joep is onderwijskundig goed onderlegd en heeft uitgebreide kennis van de mogelijkheden van ICT in het onderwijs. De afstemming tussen onderwijs en ICT loopt daardoor soepel. Verder is Joep enthousiast en weet mensen goed te betrekken en te inspireren.
 
De implementatie van een ELO is over het algemeen een meerjarenproject. Joep houdt hierbij de focus op het doel, sluit aan bij waar de verschillende teams staan en ondersteunt met raad en daad. Kortom, MBO Utrecht heeft met Joep een paar flinke stappen voorwaarts gezet op het gebied van onderwijs en ICT. Joep, bedankt voor de samenwerking en veel succes verder!!

Judith Raaphorst

Onderwijskundige, ZZP'er

In de periode 2015-2017 heeft Joep als projectleider onderwijs en ICT projecten uitgevoerd bij MBO Utrecht. In die functie heb ik met Joep prettig samengewerkt.
 
Joep heeft als eerste een grote klus geklaard door drie generieke blended keuzedelen te ontwikkelen binnen de elektronische leeromgeving die nog moest worden geïmplementeerd in de organisatie. Na deze eerste opdracht was dat de volgende klus, het implementeren van de ELO.
 
In de werkgroep ELO heb ik met Joep een jaar samengewerkt en hebben we samen tweemaal gepresenteerd op een conferentie; de Onderwijsdagen in 2015 en het Consortium voor Innovatie in 2016. Joep is een harde werker, duidelijk in de communicatie, rap met het beantwoorden van de mail en fris in zijn ideeën.

Astrid Schat

Projectleider onderwijsontwikkeling Utrechtse Zorgacademie, MBO Utrecht