Deze week heb ik mijn eerste opdracht voor FrieslandCampina Domo afgerond. De opdrachtgever was tevreden en wellicht komt er nog een vervolg. Het was een gigantisch leuk en leerzaam project! De komende weken start ik al met een tweede opdracht voor FrieslandCampina, dit keer voor een productielocatie in Borculo.

Nu mijn eerste opdracht voor FrieslandCampina naar tevredenheid afgerond is had ik eens tijd om wat nieuws uit te proberen (lees: knutselen :). Ik zag al langere tijd bij het opstarten van mijn e-learning software de mogelijkheid om mobile courses te ontwikkelen. Vanmiddag heb ik het eens geprobeerd. E-learning via de iPad of iPhone! Het leek me lastig om het voor elkaar te krijgen, maar binnen een uurtje of twee had ik een eerste kleine e-learning module op m’n iPhone. De vorm en inhoud zijn ondergeschikt (kijk daar a.u.b. niet naar). Het ging er mij om de e-learning te laten werken. Er is nog veel te leren op dit gebied voor mij! Interesse? Klik op de link hieronder of op het app icon:

Test mobile e-learning course for iPhone – Continents (klik op het plaatje).