E-learning ‘Fair Competition’ FrieslandCampina

Opdrachtgever

FrieslandCampina

Oplossing

Het was een prachtig project met als eindresultaat 3 korte interactieve e-learning modules van elk zo’n 20 minuten, geschikt voor verschillende apparaten. De modules worden verspreid over de komende 3 jaar, samen met enkele andere leerinterventies en organisatieveranderingen, aan de medewerkers aangeboden. Een multidisciplinair testpanel, bestaande uit medewerkers van verschillende afdelingen, heeft de e-learning modules getest op inhoud, vorm en gebruik.

Vraag

Aan het einde van 2017 heb ik voor een grote multinational een drietal e-learning modules over ‘Fair Competition’ ontworpen en ontwikkeld. Ik heb samen met een inhoudsdeskundige het proces van analyse tot evaluatie doorlopen. 

Resultaat

In dit bericht ga ik, op verzoek van de opdrachtgever, niet in op de leerdoelen of de inhoud van het project. Ook zijn alle plaatjes hieronder ontdaan van bedrijfsgevoelige informatie. De plaatjes hieronder zijn enkele voorbeelden uit de drie modules. De pagina’s met video en interactieve werkvormen/opdrachten (die teveel bedrijfsgevoelige informatie bevatten) kan ik hier niet weergeven. Mocht u interesse hebben om ook e-learning te gaan inzetten voor het leren en ontwikkelen van uw medewerkers dan laat ik u graag tijdens een gesprek verschillende van deze voorbeelden zien. Neem daarvoor contact op.